Fiecare vizita acasa la Nikolaas, implicit la PIPA, este ca o intoarcere acasa. Se implinesc 10 ani de cand l-am vizitat pentru prima oara, si 13 ani de cand suntem prieteni. Nikolaas s-a implicat inca de la inceput in proiectul Team Florea Sorin, principalele proiecte pentru viitorul apropiat fiind: achizitii comune de porumbei Campioni, imperecheri comune, participari comune pe columbodroamele internationale, participari comune cu Pipa la expozitiile internationale, licitatii pe PIPA si multe alte proiecte extrem de interesante.

Fratia belgiano-romana : Florea Sorin , Dinu Mihai si Nikolaas Gyselbrecht  impreuna cu sotia Jana si fetita Amalia

Fratia belgiano-romana : Florea Sorin, Dinu Mihai si Nikolaas Gyselbrecht impreuna cu sotia Jana si fetita Amalia

Sam Bostoen , Carlo Gyselbrecht , Florea Sorin , Hugo Batenburg si Dinu Mihai

Sam Bostoen, Carlo Gyselbrecht, Florea Sorin, Hugo Batenburg si Dinu Mihai

Ceea ce a reusit Nikolaas dupa ce chinezii au patruns pe piata licitatiilor online, in urma cu 10 ani,  nu a reusit nimeni in Europa, si asta cu investitii materiale extraordinare. In doar 4 ani de zile, Nikolaas a achizitionat pentru Pipa Elite Center, proiectul lui de suflet, urmatorii porumbei: “New Freddy” – 1 As Mare Demifond Belgia 2010, “Amalia” – 1 As Mare Demifond Belgia 2011, “Bender” – 1 As Mare Demifond Belgia 2012, “New Wittbuick” – 1 National Barcelona Olanda 2012, “New Laureaat” – 1 International Barcelona 2013, si “New Ace” – 1 As Fond Belgia 2012!!!

Afland ca vom petrece intreaga zi la Pipa Elite Center, Hugo Batenburg, pe care il vizitasem cu doar 2 zile inainte a venit special din Olanda pentru noi .

* In acest moment , pe PIPA.BE se desfasoara o licitatie Pipa Elite Center, in cadrul careia Nikolaas ofera un numar de 34 de porumbei, incare gasim reproducatori de top si descendenti directi din toate starurile PEC. Licitatia poate fi urmarita aici:

http://www.pipa.be/en/pigeons-for-sale/online/auctions/pipa-elite-center-be-en-1?ref=hp_en