Avand in vedere relatia de prietenie pe care o am cu Dl. Alfons Klass, unul dintre cei mai buni jucatori de ONE LOFT din lume, am avut placuta surpriza de a fi invitat si de a-l cunoaste pe unul dintre cei mai renumiti crescatori germani, Dl. Gunter Prange.

See english version –>> here

DSC_0167

De aici s-a nascut o simpatie si o prietenie bazata pe respect reciproc, schimb de cunostinte si experienta si bineinteles achizitionarea  unor porumbei  de foarte mare valoare, din celebrii 261, 520, 330, etc. Am vorbit despre reproducerea porumbeilor, despre pregatirea pentru zbor, despre alegerea celor mai bune exemplare, despre ventilatia propice din voliere, despre alimentatia si sanatatea porumbeilor si credeti-ma ca acestea sunt doar o parte din multimea de lucruri noi pe care le-am invatat.

DSC_0236

DSC_0237

DSC_0212

DSC_0219

DSC_0220

DSC_0221

Totul a inceput prin achizitionarea unei fiice din celebrul 261, dintr-o licitatie de pe PIPA. Odata cu primirea acestei porumbite am constatat valoarea de necontestat a acestor porumbei. La ora actuala Team Florea Sorin detine 6 fii /fiice din celebrul 261, 6 fii/fiice din 520, 2 porumbei din 666, 2 porumbei din 99, 2 porumbei din 778 si cate un porumbel din 2100 si 351. Inca odata multumesc Dlui Gunter Prange pentru exemplarul de mare valoare pe care mi l-a daruit cu tot dragul si profesionalismul, spunandu-mi  ca avand aceste exemplar plus cele achizitionate voi deveni mult mai puternic atat la nivel national, dar mai ales international.

In urma vizitei am ramas impresionat de caldura cu care Dl. Gunter Prange m-a primit. Am invatat o multime de lucruri noi de la dansul si astept cu nerabdare urmatoarea vizita, deoarece ne-am promis reciproc ca ne vom vizita si vom face schimb de porumbei in continuare.

Ii multumesc inca o data Dlui Alfons Klass pentru ca mi-a daruit ocazia  si placerea de a-l cunoaste pe legenda in viata Gunter Prange, un imens columbofil din toate punctele de vedere si un om admirabil!