Johannes Jakobs, actionarul renumitei companii producatoare de medicamente si produse de conditionare Vet-Schroeder + Tollisan B.V, considerata a fi printre cele mai bune din lume, alaturi de Klaus Geraldy, producatorul nr.1 mondial al masinilor de transport porumbei, ne-au facut imensa placere de a ne vizita.

geraldy-Jakobs-visit-florea-sorin (7)
In scurta vizita in Romania din 2016 s-a legat o prietenie stransa si de durata. Dl. Geraldy si Dl. Jakobs impreuna cu Dl. Florea au avut mai multe discutii despre antrenametele si alimentatia optima a porumbeilor, despre super masinile de transport fabricate de dl. Geraldy, despre produsele si examenele bacteorologice pe care le face Vet-Schroeder + Tollisan BV, Kerkrade si multe alte subiecte. Cunoscandu-se mai bine si realizand potetialul urias pe care-l detine fiecare, au stabilit un parteneriat cu Team Florea Sorin. La discutii a participat si Dl Narcis Afrasinei, proprietarul site-ului Porumbei360.ro

Team Florea Sorin foloseste si recomanda produsele Vet-Schroeder + Tollisan BV si Brockamp ca fiind cele mai bune (in opinia noastra). Prin acest parteneriat Team Florea Sorin vine in intampinarea crescatorilor din Romania, iar cei interesati pot achizitiona produsele Vet-Schroeder + Tollisan BV si Brockamp prin intermediul Team Florea Sorin si a partenerului sau Porumbei360.ro

Fiind puternic impresionati de calitatea porumbeilor din crescatoria Team Florea Sorin, au acceptat pe loc cei 50 de porumbei de mare valoare oferiti de Dl Florea spre a-i testa in Germania.
Colectia impresionanta de porumbei a Team Florea Sorin, unica in lume, a starnit admiratia celor doi. Reamintim ca Team Florea Sorin detine aproximativ 2000 de porumbei, campioni internationali si nationali, fii si fiice din acestia, porumbei ce provin din crescatoriile celor mai faimosi columbofili din Europa: Aelbrecht Marcel, Albert Derwa, Albert Marcelis, Alfons Klaas, André Verbesselt, A. & W. Drapa, Bart Geerinckx, Benny Steveninck, Braad – De Joode, De Rauw & Sablon, Diego Wouters, Dirk Van Dyck, Dr. H.P. Brockamp, Eric Limbourg, Eros Carboni, Flanders Collection, F. & J. Vandenheede, Freialdenhofen & Sons, Gaby Vandenabeele, Gaston Van de Wouver, Gerard Koopman, Gino Clicque, Gunter Prange, H. & E. Eijerkamp, Hardy Kruger, Herman Beverdam, Hugo Batenburg, Jacob Poortvielt, Jan Hooymans, Jos Thone, Jung Jupid, Klaus Stieneker, Leo Heremans, Marc De Cock, Marcel Sangers, Mark van den Berg, PEC, Pieter Veenstra, Pros Roosen, Rudi De Saer, Sebastien Casaert, Willy & Ivan Baetens.

Vizita de anul acesta a dlui Johannes Jakobs si dlui Klaus Geraldy a fost continuarea fireasca a intalnirii din cadrul evenimentului „Expozitia Europeana de Porumbei Voiajori 2016” de la Bucuresti, unde Dl Klaus Geraldy a expus masina si remorca de transport porumbei pe care Team Florea Sorin a cumparat-o de la Geraldy Pigeon Transport. Cum va spuneam mai devreme firma dlui Geraldy, Geraldy Pigeon Transport, este constructorul nr.1 in lume al masinilor de transport porumbei. (vezi Expozitia Europeana de Porumbei Voiajori 2016)

IMG_2504

IMG_2976

Tot in cadrul aceluiasi eveniment l-am cunoscut si pe domnul Johannes Jakobs, care impresionat fiind de valoarea porumbeilor detinuti de Team Florea Sorin, de modul si tehnica de crestere, de antrenamentul si excelenta alegere a perechilor pentru imperechere pe care Team Florea Sorin a dovedit-o prin maiestria Dl. Florea Ion, si-a exprimat dorinta de a se reintoarce in Romania pentru a ne cunoaste mai bine.

Invalid Displayed Gallery


Vizita dlor Klaus Geraldy si Johanes Jakobs a insemnat un succes pe toate planurile: s-a intarit o prietenie cu doi oameni exceptionali, s-a facut un parteneriat puternic cu Team Florea Sorin si nu in ultimul rand am petrecut 3 zile de neuitat.