Porumbeii lui De Rauw-Sablon au performat foarte bine din nou in 2014. Originile lor pot fi gasite in campionul international al lui Erik Limbourg, locul 2 si 4 la nationalele KBDB de distanta lunga extrema ale lui F & J Vandenheede, si multi altii.

Genele nobile ale lui De Rauw-Sablon continua sa performeze la cel mai inalt nivel, aducand victorii (inter)nationale pentru diferite porumbarii renumite. Nu este nicio coincidenta ca astfel de campioni ca Erik Limbourg si Jacques Vandenheede au mare incredere in porumberii lui De Rauw-Sablon. Ei s-au bazat pe impresionantele calitati ale acestor porumbei timp de ani buni.

Erik Limbourg, locul 1 la internationalele din Perpignan 2014

Erik Limbourg, locul 1 la internationalele din Perpignan 2014

Black Magic, campionul international al lui Erik Limbourg in Perpignan, este originar din prestigiosii porumbei ai lui De Rauw-Sablon si Aelbrecht (partea mamei). Marcel Aelbrecht si De Rauw-Sablon au schimbar porumbei foarte des, de aceea porumbeii lor au multe in comun din punct de vedere al genelor. De exemplu, Black Magic este originar din perechea Aelbrecht De Marseille x ‘t Fijn Blauw, si Fijn Blauw este nepoata perechei de vis De Rauw-Sablon Albert x Paolo, care a crescut numerosi porumbei de top la nivel national. Puteti vedea pedigriul lui Black Magic aici. Victoria internationala din Perpignan nu a fost cu siguranta o coincidenta, dupa cum va puteti da seama din palmaresul impresionant al acestui porumbel de distanta lunga. Click aici pentru a vedea lista de performante ale lui Black Magic. Freddy si Jacques Vandenheede au folosit cu incredere porumbeii lui De Rauw-Sablon pentru multi ani si ei, si au avut mare succes din nou in acest sezon. Acestia au castigat cateva premii nationale exact ca in 2013, inclunzand un loc 2 si 4 la nationalele KBDB de distanta lunga extrema in 2014. Ei sunt de asemenea in cursa pentru un loc 1 la cursele de distanta medie-lunga. In mod interesant, castigatorii celor 2 titluri in distanta medie extrema sunt frati de cuib.

Freddy & Jacques Vandenheede, 2nd & 4th National Ace Pigeon Extreme Long Distance 2014

Freddy & Jacques Vandenheede, 2nd & 4th National Ace Pigeon Extreme Long Distance 2014

BE13-4050440, Ace Marsipulami I, locul 2 la nationalele KBDB distanta lunga extrema, si castigator a:

32nd National Agen 2014

73rd National Narbonne 2014

BE13-4050439, Ace Marsipulami II,  locul 4 la nationalele KBDB de distanta lunga extrema, si castigator a:

34th National Agen 2014

95th National Narbonne 2014

Cei 2 frati de cuib au excelat in cursele din acest an de distanta lunga extrema, si sunt ambii nepotii lui Sjah BE02-4478695, unul dintre porumbeii de stoc ai lui Vandenheede. Sjah este la randul lui fiul lui De Limoges BE91-4261261, un crescator valoros pentru De Rauw-Sablon, care a fost crescut de perechea de vis a lui De Rauw-Sablon, Albert x Paola. Click aici pentru a vedea pedigriul lui BE13-4050440 Ace Marsipulami IClick aici pentru a vedea pedigriul lui BE13-4050438 Ace Marsipulami II.

Colectia Flanders, ingrijitorii lui De Rauw-Sablon

From left to right: Yannick Deridder, Frans Sablon and Bruno Van den Brande

From left to right: Yannick Deridder, Frans Sablon and Bruno Van den Brande

Gena De Rauw-Sablon va fi mereu asociata cu colectia Flanders. Bruno Van den Brande si Yannick Deridder, oamenii din spatele Flanders Collection, sunt bine cunoscuti ca fiind ingrijitorii rasei nobile De Rauw-Sablon. Click aici pentru a reciti articolul nostru despre fundatia acestei rase. Colectia lor include porumbei tineri si nepoti ai unora dintre cei mai buni crescatori, incluzand perechea de vis Albert  x Paolo, De Limoges, Topkweker Freddy, De Dromer, De Marseille, Lucky 848, Bak 17, De Smallen, De Marseille, Blue Ace si De Fondman. Acesti tineri si nepoti au adus noi generatii de campioni nationali, porumbei de top si alti campioni de asemenea. Ca sa va faceti o idee, Bruno si Yannick detin parinti a nu mai putin de 5 campioni nationali in porumbaria lor. Rar a avut o rasa de porumbei o influenta atat de mare la nivel (inter)national. Rasa De Rauw-Sablon a primit inca un surplus de calitate mai devreme in acest sezon cand Frans Sablon a vizitat porumbaria din Liederkerke in persoana pentru a pune la cale o noua generatie te porumbei bazata pe vechea sa rasa. Scopul este de a garanta valoare si in viitor rasei sale, si Flanders Collection a realizat asta cu siguranta!