Incepand de astazi, mult asteptata carte Kingmaker: De Rauw – Sablon, o dinastie a curselor de porumbei poate fi cumparata prin PIPA Webshop. Este o coproductie a expertului journalist canadian Silvio Mattacchione si a lui Nikolaas Gyselbrecht, fondator si CEO a Pigeon Paradise (PIPA), cel mai frecventat site pentru informatii legate de porumbei si licitatii. Acestia au lucrat pentru mai bine de 2 ani la acest ghid detaliat despre una dintre cele mai de success si mitice rase de porumbei: De Rauw-Sablon.

“Kingmaker: De Rauw-Sablon, A Racing Pigeon Dynasty” for sale via the PIPA Webshop

“Kingmaker: De Rauw-Sablon, A Racing Pigeon Dynasty” for sale via the PIPA Webshop

Autori: Silvio Mattacchione (Can) si Nikolaas Gyselbrecht (B)
156 pagini –  Engleza

Cartea spune povestea originilor pedigriului, trecutului, si recomandarilor a numerosi experti de porumbei, care au experienta cu aceasta rasa. De asemenea contine o imagine de ansamblu a celor mai importante rezultate pana in ziua de astazi. Continutul este unic in multe feluri, continand primele recomandari ale aclamatilor porumbei De Rauw-Sablon. Pe langa asta, cartea incearca sa dezvaluie ‘secretele’ care au facut acest pedigri unul de top.

Ambii autori au lucrat cat mai minutios cu putinta. Pe langa cercetarea de calitate pe zonele Belgia si nu numai, ei de asemenea au vorbit cu cei mai mari cunascatori din lume, care au fost incununati campioni cu porumbeii De Rauw-Sablon.

Rezultatul este o carte de 156 de pagini, formatata cu grija si imprimata pe hartie de inalta calitate. Intreaga carte este ilustrata cu poze de mare calitate. De asemenea, numeroasele tabeluri vor fi in special apreciate de catre iubitorii de cifre, date si statistica. Este prima data cand o carte de acest gen apare pe piata internationala. Din aceasta cauza, Silvio Mattacchione este foarte mandru:

“Nu mai este nevoie sa spun ca publicarea aceste carti este un vis devenit realitate. Niciodata de-a lungul istoriei nu a mai fost o rasa in cursele de porumbei atat de succes ca De Rauw-Sablon. Acesti porumbei au realizat lucruri marete intr-o perioada scurta de timp. In ultimii ani, numerosi mari campioni au fost parte din aceasta ‘dinastie a porumbeilor’. De aceea, cartea pe care am scris-o este un omagiu la adresa acestei rase nobile. De asemenea saluta toti cunascatorii de porumbei care, cu multa dragoste, au crescut porumbei de top de aceasta rasa. Aceasta carte nu ar trebui sa lipseasca din bilbioteca oricui caruia ii pasa de cursele de porumbei.

Parteneriatul dintre Nikolaas si Silvio de asemenea face aceasta carte unica. Nikolaas Gyselbrecht:

“In ciuda distantei geografice dintre noi – Silvio traieste si lucreaza in Canada – acest proiect s-a desfasurat foarte usor, datorita internetului. Este bine pentru PIPA ca pe langa comunicarea rapida de pe internet, putem suplimenta pachetul de informatii pe care il oferim cu un mediu ‘clasic’: o carte. O carte care poate fi citita dintr-o data, dar de asemenea poate fi rasfoita din cand in cand.