În clipa în care începi să practici sportul columbofil de performanţă ai deja ambiția în sânge. Apoi, pe măsură ce începi să câștigi, devii din ce în ce mai ambițios, îți dorești să te autodepășești. Fiecare competiție viitoare motivează, însă ambiția este caracteristica care definește Team Florea. Poți fi talentat, dar fără muncă şi ambiție nu vei obține nimic.

Într-o competitie acerbă România prin Team Florea Sorin reușeste la Pattaya Internațional Pigeon să întreacă cei mai titrați și de succes jucători de columbodrom la nivel international, Koopman, Jan Hooymans, Mike Ganus, PEC, Hans Paul Esser, Hok M Reijnen, Laro Ervin, Hans & Evert & Jan Eijerkamp, Lang Fang Yin Dun Ge She, Luo Yong Kun,etc. Spre bucuria noastră reușește să aducă România in atenția celor interesați la nivel mondial de asemenea competiții. Este un rezultat bun care obligă la mai mult. Nu a fost ușor, iar cei care participă la astfel de curse știu asta. Simplificănd vă putem spune că astazi a avut loc al doilea zbor de antrenament al cursei Pattaya International Pigeon Race 2018.


3128 porumbei au pornit in cursa de 25km la ora 14.10.2018 06:50:00 (GMT +7:00). Primul porumbel sosit, a fost un porumbel Team Florea Sorin. Cu o viteza medie de 1165.41 m/min, a fost constatat la ora 07:11:27.10 adjudecându-și primul loc într-o concurență selectă. În urmatoarele 15 minute toți porumbeii Team Florea au ajuns și au fost constatați, lucru remarcabil având in vedere conditiile extrem de solicitante ale acestei curse. Este un început bun de care ne bucurăm împreună cu toți prietenii noștri. Vom rămâne mereu modești, optimiști, conștienți de forța grupului nostru și mereu dispuși de a merge mai departe. Acolo unde nu există pasiune, nu va exista performanță !

Urăm succes tutuor crescatorilor!