WONDER PIGEON ESTE PASUL ESENTIAL CATRE BUNASTAREA PORUMBEILOR

 

Un supliment alimentar cu rezultate extraordinare in perioada de reproducere, cuplare si stabilire, pe parcursul curselor si antrenamentelor, fara contra indicatii. Produsul WONDER PIGEON este o combinatie de acizi grasi cu rol antibacterian si cu calitati de recuperare incredibile. Va schimba modul in care crescatorii se ingrijesc de porumbeii lor. Wonder Pigeon este un supliment alimentar creat special pentru porumbeii de curse. Acesta a fost dezvoltat ca un amestec brevetat de monogliceride și digliceride ale acidului butiric, acidului caprilic, acidului capric, acidului propionic și acidului lauric.

Efectele monogliceridelor asupra florei intestinale:
Imbunatateste sanatatea intestinala a porumbelului printr-un efect antibacterian selectiv non-pH:
• Corectarea digestiei
• Creșterea apetitului
• Recuperarea florei intestinale
• Consolidarea rezistentei naturale
• Sprijinirea metabolismului
• Creșterea absorbției nutrientilor

Administrare redusa sau alternativa pentru:

• Medicamente pentru tratarea infectiilor intestinale cum ar fi “boala păsărilor tinere” (adeno-coli, paratifoid, colibaciloza, …)
• Acizi organici fara protectie
• Acizi incapsulati
• Oxid de zinc
• Uleiuri, grasimi
• Drojdie de bere
• Pre – si probiotice

Comanda WONDER PIGEON

MOD DE ADMINISTRARE:

Perioada de reproducere
• Zilnic 1 pana la 2 ml Wonder Pigeon / litru de apa potabila (cu tineri – perioada de îngrasare).

Pasari tinere:
• Zilnic de 1,5 ml Wonder Pigeon / litru de apa potabila.

Curse sezon:
• Ziua sosirii + a doua zi dupa: 2,0 ml Wonder Pigeon / litru de apa potabila.
• Ziua expedierii + cu o zi inainte: 3 ml Wonder Pigeon / litru de apă potabila.

Perioada de naparlire:
• Zilnic 2,0 ml Wonder Pigeon / litru de apa potabila.

 

DE SAER RUDI

Dragă Piet,
Am vorbit mult despre Wonder Pigeon la începutul anului 2014 și am decis să testez doar a doua rundă de tineri pentru că:
– Nu aveam produsul disponibil anterior
– Am fost destul de sceptic: am vrut mai întâi să văd efectul înainte de a da WONDER PIGEON vaduvilor
Coincidență, momentul în care mi-ai dat primele 100 ml de păsările tinere erau într-adevăr bolnave:
“Adeno-Coli” sau mai bine cunoscut sub numele de “boala tânăr pasăre” (vărsături, îngrășăminte lipicioase verde …) Știi mai bine decât mine.
Ca test, prima rundă a fost tratată cu antibiotice comune și a doua rundă, la recomandarea ta, a primit o doză dublă (până la 4 ml / litru) Wonder Pigeon.
Rezultat surprinzător: runda a doua a revenit cel puțin la fel de repede ca prima rundă. De atunci, toate păsările mele tinere au primit WONDER PIGEON continuu la 1,5 ml / litru, ocazional, chiar și cu o acidificare suplimentară cu acizi organici liberi. Din cauza efectului semnificativ asupra tinerilor
(digestie mai buna, pofta de mancare, moult, antrenament …) Am inceput sa-i dau vaduvilor 2ml / litru WP chiar inainte de startul in Tours de 450 km, cu 5 zile înainte de basketing. Am obținut un rezultat super împotriva 6400 de porumbei: 1-2-3-8-19- …
Din acel moment, am zburat echipa de curse la fiecare 2 săptămâni la 600-800 km. În prima săptămână au fost administrate WONDER PIGEON la doza prescrisă de 2 ml / litru.
În 2015, WONDER PIGEON este administrat zilnic în mod continuu, il întrerupt când este necesar un tratament cu antibiotice.
De asemenea, reproducatorii și echipa mea de curse primesc zilnic Wonder Pigeon.
Multumesc pentru tot,
Rudi

 

STEVENINCK BENNY

Wonder Piet,
Anul de testare 2014, WONDER PIGEON a fost o încercare în toate aspectele sale pentru tineri și bătrâni, reproducatori și sportivi, la diferite doze:
efectele au fost uneori diferite, dar cu 1 numitor comun: un apetit mai bun, o digestie mai bună, o formare mai bună, hrănire mai bună, penaj mai bun și foarte important pentru mine: mușchii de piept roz!
Până în prezent,  chiar de la inceputul sezonului național de curse 2015,  dau WONDER PIGEON întregii mele echipe de curse:
– de 3 până la 4 ori pe săptămână, împreună cu vitamine, minerale sau aminoacizi.
– În ultimele 2 zile, până la basketing, măresc doza la 3 ml / litru.
– În celelalte două zile, le dau sa bea apă în mod clasic cu acizi de fructe.
In volierele de reproducție este administrat în fiecare zi la o doză mai mică (1,5 ml / litru).
Recent am avut un focar de “adeno-coli” printre tinerii mei care au primit zilnic WONDER PIGEON.
Probabil  o combinație de factori de stres diferiți: imediat după un tratament de canker + zboruri de antrenament + contact cu alți porumbei …
Nu știu. Oricum, doza a fost crescută până la recomandarea ta de 4 ml / litru fără antibiotice.
S-au insanatosit repede, dar virusul s-a întors brusc. Acum folosesc WONDER PIGEON în mod continuu în fiecare zi și tot ce se normalizează.
Dacă aveți sugestii legate de utilizarea WONDER PIGEON, aș vrea să le aud de la dvs.,
Salutări calde,
Benny

 

BATENBURG vd MERWE

Bună dimineața Piet,
După cum am convenit, întreaga colonie a obținut WONDER PIGEON în cursul anului 2014: continuu 3 zile pe săptămână 2 ml / litru. Am văzut imediat diferența. Porumbeii care au primit porumbelul Wonder Pigeon au avut:
– excremente mai bune și mai mici
– un apetit mai bun
De asemenea, tinerii din cuib au avut mai putine excremente: mici bile rotunde cu o dungi alba pe ele. Excrementele nu mint niciodată: puteți citi sănătatea și starea porumbeilor.
În acest an am decis să administrez intregii colonii WONDER PIGEON 1,5 ml / litru, timp de 5-6 zile pe săptămână fără întrerupere; cu excepția cazului în care medicamentatia este necesara.
Acest mod de a avea grijă de păsările mele mi se potrivește foarte bine și voi continua această cale simplă.
Multumesc pentru sfat,
Hugo

 
VEENSTRA PIETER

Bună ziua Piet,
Am început în 2014, la cererea dvs., cu testarea lui Wonder Pigeon. La început am crezut că “trebuie să fie bine” dar există deja atât de multe produse bazate pe acizi de pe piață, vom vedea …
Echipa de curse și de reproducere a primit două zile pe săptămână. Tinerii, 3 zile la aceeași doză de 2 ml / litru de apă potabilă.
Am văzut destul de repede că excrementele au devenit clar mai bune și după un timp porumbeii au primit un pui mai moale.
Cu un sentiment foarte bun am decis să creștem utilizarea WONDER PIGEON în acest sezon de curse 2015. Până acum porumbeii se simt minunat, sunt foarte moi și se comportă foarte bine.
Îl dau reproducatorilor și tinerilor dupa urmatorul program alternativ: 2 zile – 1 zi pauza – 2 zile – … Echipa de curse primește cu 3 – 4 zile înainte de baschetare.
Mă satisfac SUPER.
Toate cele bune,
Pieter

Comanda WONDER PIGEON