PIPA.BE, cel mai mare site de licitatii columbofile din lume a fost reprezentat de Thomas Gyselbrecht la inaugurarea noilor voliere Team Florea Sorin. Impreuna cu numerosi columbofili de renume international, Hugo Batenburg, Jelle Jellema, Bart Geerinckx, Stefaan Lambrechts, Hardy Krüger, Klaus Stieneker, Daniel Bucaciuc, Marius Cislaru, Dominique Velghe, Gino Clicque, Joel Verschoot and Cristiano Paltrinieri, etc, presa din nationala si internationala a fost prezenta, deasemenea, la inaugararea oficiala a noilor voliere, lucrcu care ne face sa privim cu mare incredere spre viitorul acestui sport in Romania.

Mai jos puteti vedea comunicatul publicat de PIPA.BE si o parte din pozele si videourile de la inaugurare.

PIPA.BE :

” Florea Sorin a organizat o mare deschidere pentru inaugurarea noilor si impunatoarelor sale voliere in Romania
Crescatorul de top Florea Sorin si-a construit o noua voliera, acesta fiind unul dintre cele mai mari proiecte din Sportul Columbofil International. Crescători din întreaga lume au fost invitați pentru inaugurarea noilor voliere, inclusiv partenerul PIPA, Thomas Gyselbrecht. Rezultatul unei prietenii lungi și strânse dintre dl Sorin și PIPA.
Au fost prezenti cunoscuți crescători, crescatori de top,  care între timp, au devenit si prieteni apropiati ai lui Sorin, precum Hugo Batenburg, Jelle Jellema, Bart Geerinckx, Stefaan Lambrechts, Hardy Krüger, Klaus Stieneker, Daniel Bucaciuc, Marius Cislaru, Dominique Velghe, Gino Clicque, Joel Verschoot și Cristiano Paltrinieri. Evenimentul a început vineri seara cu o cină pentru toți cei prezenți. Inaugurarea volierelor a avut loc sâmbătă cu numeroase echipe din presa naționala și internaționala. Ziua de deschidere a fost încheiată cu o cină intima. “