Unul dintre starurile curselor de porumbei este Gino Clicque din vestul Flandrei. Acest crescator de succes a creat o familie talentata deporumbei avandu-i la baza pe Piraat (locul 3 la Nat. Ace Pigeon pe distanta lunga medie KBDB 2008) si Super Prince (locul 2 la Ace Pigeon pe distanta lunga medie KBDB 2010).

Gino a introdus in lotul sau de reproducere cativa porumbei proveniti direct de la Gaby Vandenabeele, fapt ce a condus la castigarea catorva titluri nationale ace pigeon KBDB si titluri nationale, in ultimii ani. Gino este la apogeul carierei sale si s-a decis sa vanda intreaga sa familie de porumbei (2015 si mai batrani) la una dintre cele mai spectaculoase licitatii PIPA ale anului. Astfel, va oferim unii dintre cei mai buni porumbei din Belgia, la una dintre cele mai senzationale licitatii de pana acum.

Multi dintre crescatori au urmarit numeroasele realizari ale lui Gino Clicque din sezoanele recente, iar cei mai multi dintre campionii sai, vor fi oferiti spre vanzare la aceasta licitatie: 

    Golden Prince: 1st Nat. Ace Pigeon KBDB long distance yearlings 2014

    Argentina: 6th Nat. Ace Pigeon KBDB longer middle distance yearlings

    Sagan: 8th Nat. Ace Pigeon KBDB longer middle distance yearlings

    Alexandra: 8th Nat. Ace Pigeon KBDB middle distance young birds

    Devil Prince: 1st National Montlucon 2014 19,298 pigeons

    Prince Rudy: 1st National Limoges II 2015 6,272 pigeons and fastest of 14,575 pigeons

    Gabriella: 1st National Agen 2932 yearlings & 1st Int. hens 2016

    Mario: 1st National Limoges 2014 7,221 pigeons

    Parents Olympic Princess: 1st Nat. Bourges 2016 for Ronny Menten

    Parents Devil Prince: 1st National Montlucon

    Parents Gabriella: 1st National Agen

    Parents Sagan: 8th Nat. Ace Pigeon KBDB

 

Se vor vinde unii dintre porumbeii de top reproducatori si de curse, inclusiv castigatori de zona si provincie, ace pigeons de provincie si parintii lor.

Gino nu a mai vandut pana acum porumbeiii sai castigatori de premii, ceea ce inseamna ca fiecare dintre acestia se vor vinde acum la aceasta licitatie. Starul licitatiei este BE13-3031767 Golden Prince, locul 1 la Nat. Ace Pigeon distanta lunga yearlings KBDB 2014 si unul dintre cei mai buni porumbei belgieni pe distanta lunga din sezoanele recente. El este de fapt nepotul lui Super Prince. La licitatie vor fi patru castigatori de premii nationale, ceea ce spune destule despre calitatile acestora. Este un lot de porumbei tineri, cu doar cativa porumbei din 2009 sau mai batrani.

Gino ii vinde de asemenea pe parintii locului 1 la Nat. Bourges (cel mai rapid din 44,000 de porumbei) al lui Ronny Menten, obtinu tde Gino. Mama acestui castigator de premii este una dintre ultimele fiice ale lui Super Prins. Acesta este doar unul dintre porumbeii de curse exceptionali  care se regasesc si in loturile altor crescatori.

In cele din urma, dar nu in ultimul rand, se vor vinde 20 de porumbei originali Gaby Vandenabeele, trei dintre ei fiind mama sau tatal castigatorului locului unu, inclusiv Mother Prince Rudy. Ea este fiica lui Rudy, mama locului 1 National Limoges. Putem spune ca imperecherea porumbeilor folosita de Gino se bazeaza in special pe incrucisarea cu alte linii de sange de succes. De fapt se vor vinde cativa porumbei tineri proveniti la baza din Pirat si Super Prince.

Va sugeram sa va luati un weekend liber pentru aceasta licitatie, pentru ca vor fi vanduti unii dintre cei mai valorosi porumbei din Belgia, doar la PIPA.