Gaby Vandenabeele a deschis usa inca odata catre colectia sa nepretuita de porumbei, de data aceasta intre 22 mai si pana in data de 4 iunie 2017. El va vinde un grup de 24 de porumbei tineri, obtinuti de la cei mai buni reproducatori ai sai PIPA, inclusiv nimeni altul decat Identical Rudy BE17-3008003. Ce se ofera?

Ilse, Gaby Vandenabeele si Rudy

Licitatie exclusive online cu PIPA

Porumbeii zilelor noastre Gaby Vandenabeele au evoluat treptat pana la statutul de cei mai buni porumbei reproducatori. Crescatori din intreaga lume au obtinut rezultate remarcabile cu descendenti ai nepretuitei familii de porumbei Dentergem, cee ace si explica de ce, cererea este mai mare decat oferta. Gaby doreste ca fiecare crescator sa aiba o sansa egala pentru a obtine unul dintre porumbeii sai, asa ca a decis acum doi ani, in 2015, sa ofere un grup select din tinerii sai porumbei obtinuti din legendarii sai reproducatori, prin internet, prima organizata de PIPA si care a fost un succes major.

Aceasta licitatie de succes este motivul pentru care Gaby a ales ca toate licitatiile sale viitoare sa fie organizate exclusive prin PIPA. A avut o serie de licitatii de succes cu porumbeii sai tineri de-a lungul anilor prin PIPA, ceea ce demonstreaza ca a facut alegerea corecta.

Un alt grup select de 24 de tineri porumbei din colectia inegalabila a lui Gaby Vandenabeele va fi vanduta curand la o licitatie online, organizata in perioada 22 mai – 4 iunie 2017. Grupul include 14 porumbei obtinuti direct din cei mai buni reproducatori ai lotului, din inegalabilii ​Rudy, Super Romeo and New Bliksem​. Gaby a refuzat orice comenzi din aceasta linie de sange, de ceva timp. Cu alte cuvinte, este singura sansa pe care o aveti pentru a obtine porumbei ai acestei linii de sange legendare de la Dentergem.

Descendentii directi ai reproducatorului de clasa Rudy sunt foarte rari. Acest porumbel s-a nascut in 2006 si este inca fertil, in ciuda varstei sale, dar cine stie pentru inca cata vreme? Cat timp va mai putea obtine Gaby porumbei din acest campion cu numarul de inel 3008003? El cauta deja un succesor pe masura si se pare ca fii acestuia, Romeo si  New Bliksem sunt la fel de talentati ca tatal lor. Gaby a obtinut un nou set de inele in acest sezon, de la KBDB, iar unul dintre ele are acelasi numar 3008003, pentru 2017. Gaby vrea sa foloseasca acest inel pentru un porumbel tanar obtinut din imperecherea lui Rudy cu fiica sa Marieke (sora cu Lady Messi a lui Rik Cools). Ar putea fi acesta porumbelul tanar care va deveni noul Ruby intr-o buna zi? In orice caz, acesta se dovedeste a fi un porumbel foarte frumos, un exceptional atlet si a fost botezat Identical Rudy.

Desi pare incredibil, PIPA a reusit sa-l convinga pe Gaby sa-l include pe Identical Ruby in lotul oferit la aceasta licitatie. Va fi porumbelul de cinci stele al acestui eveniment, o piesa de colectie, impreuna cu un alt atlet, fratele lui Super Romeo (parinti Rudy si Nicky). Acetea sunt starurile licitatiei.

O colectie incredibila de porumbei
Se vor vinde 24 de porumbei tineri din colectia inegalabila a lui Gaby Vandenabeele,  printre care:

  • 4 tineri porumbei obtinuti din legendarul reproducator Rudy (fratele lui Super Romeo, si unicul: ‘Identical Rudy’)
  • 6 tineri porumbei 1st Nat. Ace Pigeon Long Distance YLs KBDB 2013 Super Romeo
  • 4 tineri porumbei ai castigatorului 1st Nat. Tulle 5,731 YLs in 2014: New Bliksem

In plus se vor vinde si o serie de nepoti de top ai lui Rudy.

Cererea pentru linia legendara a reproducatorului Rudy si a fiilor sai Super Romeo si New Bliksem, este imensa de fiecare data. Nu este deloc surprinzator, de vreme ce fiecare crescator care a introdus aceasta linie de sange in lotul sau, a obtinut rezultate incredibile. Este o reteta sigura a succesului: vom oferi spre vanzare unii dintre cei mai valorosi porumbei din lume, obtinuti la Dentergem.