PIPA este incantata sa primeasca aceasta declaratie din partea lui Mike Ganus, unul dintre cei mai titrati columbofili la nivel international. Mike multumeste intregii echipe PIPA pentru suportul pe care l-a primit din toate punctele de vedere.

   „ Vreau sa multumesc tuturor celor care au fost implicati in aceasta licitatie, pentru munca depusa pentru prezentarea porumbeilor mei pentru licitatie. Multi crescatori nu realizeaza pe deplin volumul extraordinar de munca depus de PIPA pentru realizarea acestor licitatii. Vreau doar sa mentionez cateva aspecte care ii situeaza pe cei de la PIPA deasupra celorlalte case de licitatii de profil. Totul incepe prin a trimite porumbeii la sediul PIPA, unde sunt cazati si ingrijiti corespunzator: vaccinuri, medicamentatie, securitate, hranire corespunzatoare cu cele mai bune vitamine, fotografiere, un sistem informatic va crea un palmares al porumbeilor bazat pe mai multe generatii, pentru a putea informa viitorii cumparatori de calitatile porumbeilor. Prezentarea fiecarui porumbel in parte, ochi, aripa, descriere generala, etc, astfel incat cumparatorii sa fie 110% multumiti cu noile achizitii. Pipa garanteaza sanatatea porumbeilor in momentul in care acestia sunt primiti de noii proprietari. Deasemenea PIPA efectueaza teste ADN pentru stabilirea paternitatii porumbeilor. Tot Pipa se va ocupa de incasarea sumei de bani licitata si transferarea acesteia in conturile vanzatorilor. Sa nu uitam nici de partea de promovarea a numelui sau a brandului Dvs pe prima pagina a siteului de licitatii, alaturi de cei mai renumiti crescatori si cele mai valoroase licitatii sustinute de PIPA.

Pentru ca toate acestea sa fie facute la cel mai inalt nivel este nevoie de munca in echipa, o echipa numeroasa de oameni muncitori, seriosi, care vor face totul, atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Eu mi-am facut o multime de prieteni noi  si clienti din intreaga lume, de cand lucrez cu PIPA. Sunt extrem de satisfacut si voi continua sa colaborez cu aceasta casa de licitatii columbofile. Multumesc inca o data tuturor pentru tot ce au facut pentru mine!”