Colectionarul chinez Kaier a achizitionat porumbelul lui Willy Daniëls, nr.1 National Ace Pigeon Longer Middle Distance Yearlings 2017 cu suma record de 400 000 euro. Bart Geerinckx care a participat la licitatie a fost atat de impresionat de acest porumbel incat a convins PEC sa co-finanteze cumpararea porumbitei Nadine, cunoscut anterior ca Selin.

PEC-Team, Bart Geerinckx, Kaier & Son Leo. Bart o tine pe Nadine

Bart Geerinckx participand la licitatia lui Selin pe data de 16 August a fost foarte impresionat de acesta: “Corpul sau este extraordinar” a spus el plin de admiratie. La sfarsitul acelei zile a vorbit cu Kaier pentru o eventuala co-finantare. “ Acest tip de porumbel este piesa care imi va propulsa echipa la urmatorul nivel al performantei” a spus Bart. Bart si Nikolaas Gyselbrecht, proprietarul PEC, fiind in relatii excelente si avand un trecut valoros in ceeace privesc co-investitile, spre exemplu New Freddy, Bart a discutat cu Nikolaas Gyselbrecht despre o posibila co-investitie. Pana la urma, doi porumbei Ace la nivel national in doua sezoane, proveniti din aceaiasi parinti este ceva cu adevarat unic. Dupa cateva discutii, PEC a a fost deacord sa se alature. Asadar, Nadine (fost Selin) este acum proprietatea a trei crescatori, dupa cum urmeaza: 50% Kaier, and 50% Bart Geerinckx si PEC.

Nadine a fost deja imperecheata cu Gladiator si Blue Lagoon si va fi in curand imperecheata cu cei mai buni masculi PEC si Bart Geerinckx. Urmasii acesteia vor fi impartiti intre cei trei proprietari in dorinta de a creste valoarea porumbeilor acestora.

Sara, sora plina cu Nadine, 1st National Ace Pigeon KBDB Longer Middle Distance 2016