In momentul in care Florea Sorin a revenit in sportul columbofil in toamna anului 2012 , dupa o pauza de mai bine de 20 de ani , nimeni nu se astepta la ceea ce va urma in viitorul apropiat . Nimeni din Romania , nimeni din Europa . Dorind sa petreaca mai mult timp cu tatal sau , Florea "Mazare" Ion , columbofil de peste 60 de ani , dl Sorin a inteles rapid ca pentru a ajunge rapid in topurile nationale si internationale trebuie sa investesti serios. Instinctul care l-a ajutat atat de mult in afaceri l-a indrumat foarte natural si in sportul columbofil . Prin intermediul tatalui sau , a intrat in contact cu Dr.Dinu Mihai , agentul PIPA in Romania de peste 10 ani . A fost o simpatie reciproca,

cei doi devenind rapid parteneri columbofili si prieteni foarte apropiati . Automat a urmat contactul cu familia Gyselbrecht si implicit PIPA . La foarte scurt timp , Florea Sorin a infiintat un nou proiect : Team Florea Sorin , din care fac parte : Florea Ion , Florea Sorin , Nikolaas Gyselbrecht , Thomas Gyselbrecht si Valentin Burdusel - partenerul din Belgia , omul care se va lupta cu puii reprodusi in volierele Team Florea Sorin de la Bucuresti , impotriva granzilor din provincia Antwerp , legendara provincie , locul unde a fost creat porumbelul voiajor .

Go back

In mai putin de 2 ani de zile , Florea Sorin a scris istorie in ceea ce priveste sportul columbofil din Romania , reusind investitii unice pana la el . In prezent Team Florea Sorin detine cel mai valoros lot de reproductie , si unul dintre cele mai valoroasa din Europa !!! Valoarea investitiilor este recunoscuta si de catre celebrul site Pipa.be , care l-a desemnat pe Florea Sorin drept cel mai mare cumparator al site-ului din toata Europa in perioada 2012-2014 . Porumbei unici au fost achizitionati de la absolut toti crescatorii de top din Europa . Achizitiile pot fi urmarite la sectiunea "Reproductie" , dar mentionam ca deja , Team Florea Sorin detine cele mai complete colonii de Alfons Klaas , Klaus Stieneker si Herman Beverdam din lume !!! De asemenea cea mai completa colonie de porumbei Eric Limbourg din Europa , se afla acum tot la Bucuresti . Fiind in general un vizionar , atat in viata cat si in afaceri , dl Sorin a realizat ca nu se poate limita la granitele Romaniei . Astfel a format tandemuri columbofile cu urmatorii campioni internationali : Alfons Klaas , Andreas Drapa si Klaus Stieneker in Germania , Marcel Sangers in Olanda si Eros Carboni in Italia . Si cum era de asteptat , rezultatele au inceput sa apara inca de la prima etapa cu puii din Germania . Columbodroamele reprezinta de asemenea o tinta importanta pentru Team Florea Sorin , in special trei : Million Dollar Race - Africa de Sud , Derby Algarve - Portugalia si Derby Arona - Tenerife . Bineinteles ca porumbeii vor fi testati pe mai multe columbodroame nationale si internationale .

Go back