Ca si crescatori de porumbei suntem pasionati de gasirea de noi idei si inovatii in cursele de porumbei. Intamplator am dat peste un produs despre care deja zeci de crescatori discuta. Produsul denumit Wonder Pigeon a fost realizat in Italia iar formula sa este patentata in intreaga lume.

bannerwp_gamma

Crescatorii din Italia si din intreaga lume care au folosit produsul in ultimul an sunt entuziasmati de efectele sale. Vom discuta in continuare cu Cristiano Paltrinieri, crescator Italian de porumbei si fondatorul companiei care comercializeaza Wonder Pigeon.

Cristiano, spune-ne cum s-a nascut Wonder Pigeon!

Ganditi-va la un produs care care nu exista si care mareste viteza de recuperare, minimalizeaza folosirea antibioticelor si imbunatateste functionarea intestinelor prin absobtia lichidelor si mineralelor esentiale pentru sanatatea porumbeilor. Pe scurt, este un produs de sine statator, de baza, care face viata crescatorului mai usoara. In Italia, unde cursele de porumbei sunt mai degraba un hobby, acest produs este visul oricarui crecator.

450x315_wp_cri-300x210

Intamplator, am gasit un veterinar preocupat de gasirea unor solutii pentru problemele intestinale ale efectivelor de porumbei din lumea intreaga si de o companie care promova acest produs fantastic, care a fost dezvoltat in urma testelor si studiilor in colaborare cu mai multe universitati din intreaga lume. Iar in final, compania a patentat formula.

Testeaza-o pe porumbeii tai si modifica formula pentru a maximiza efectul natural antibacterial si a diminua componenta grasa. In final, vei avea un produs uluitor care va usura munca in ceea ce priveste cuplarea, stabilirea, reproducerea şi cursele.

Un lucru exceptional, dar ce este mai exact Wonder Pigeon?

Wonder Pigeon nu este doar un alt produs. Este un produs revolutionar in abordarea sanatatii intestinale. Formula sa care combina molecule de acid gliceric(grasime) cu proprietati natural antibacteriale, face ca produsul sa poata fi amestecat cu apa de baut, produsul avand si un PH neutru. Acest lucru a fost evidentiat in urma a zeci de studii, in special cele pe loturile belgiene si olandeze in sezonul 2014.

Ce ne poti spune despre beneficiile acestui produs?

Am sa fac o lista pentru a raspunde la principalele intrebari ale crescatorilor de porumbei:

Cum se pastreaza produsul? LA temperature camerei.

Valabilitate? Minim doi ani.

Nivelul de eficacitate? Continuu si omogen in cursul zilei, cu un singur preparat.

Contraindicatii? Niciuna, poate fi toxic doar daca se depaseste cantitatea indicata (Cu toate acestea, ce porumbel are un aport zilnic egal cu greutatea?)  

Poate fi folosit cu alte produse? Poate fi folosit singur, in apa de baut  sau in graunte cu vitamine, probiotice, prebiotice, minerale, tonifianti si chiar antibiotic.

Toleranta? Formula produsului este active pe durata intregului an, iar bacteriile nu au nicio sansa sa dezvolte rezistenta.

Pe scurt, crescatorii italieni, organizati ca o asociatie de pasionati, au avut norocul sa descopere sis a administreze acest produs porumbeilor de curse. In Belgia si Olanda, am avut sansa de a testa valoarea si efectul revolutionar al produsului , cu rezultate uimitoare. Asa cum o spun multi, cu Wonder Pigeon, cursele de porumbei au intrat intr-o noua era. Stau dovada sutele de crescatori si miile de porumbei care au utilizat acest produs.

Doar ca sa va faceti o idee, haideti sa analizam cursa pentru porumbei tineri de la San Severeno (490) km din octombrie 2013. Eu am participat cu 24 de porumbei si am castigat 10 premii, m-am clasat in primii 1% din cele 5 pozitii, impotriva a 2505 porumbei (18 premii in total, toate in primii 10%). In 2014 Stella Rossa si Silvestri Loft, cele mai bune loturi din Italia, au folosit Wonder Pigeon la porumbeii tineri in sezonul competitional. Au obtinut rezultate fantastice, Stella Rossa concurand pentru ‘Best Loft of Italy’, iar Silvestri Loft pentru 1st Italian Ace Bird Cat. A and Cat. D. Au ocupat locul 1 si 2 in Campionatul Emilian, cea mai dura competitie din Italia.

450x315_bottiglie

Planuri de viitor?

Credem ca efectele acestui produs natural este secretul sau. Este important si cum am ajuns sa cunosc acest produs. Sunt multe companii care incearca sa vanda produse, eu am avut norocul sa testez ceva nou, ceva absolut revolutionar. Pentru a ii convinge pe crescatorii din lumea intreaga ca aceasta este o alternative viabila si pentru a le explica avantajele folosirii produsului zilnic, in toate etapele de dezvoltare ale porumbelului, am decis sa ne concentram pe un singur produs. Trebuie sa spunem ca ne aflam abia la inceput. Celebrul veterinar belgian Piet Blancke ne-a ajutat sa testam produsul in Belgia si Olanda in 2014. Impreuna cu el si echipa Silo, compania care produce Wonder Pigeon, formula produsului a fost imbunatatita constant prin colectarea de noi date si informatii.

Am investit timp si efort pentru a face din Wonder Pigeon un produs pe placul crescatorilor de porumbei. La randul lor, crescatorii ne pot ajuta sa imbunatatim formula produsului prin rezultatele obtinute de catre ei. Cursele de porumbei sunt dificile, presupun porvocari si sunt scumpe. Poate ca Wonder Pigeon nu este o solutie pentru aceste probleme, insa cu siguranta are o contributie importanta pentru hobby-ul postru.