Team Florea Sorin paritcipa in cadrul licitatiei M&C HANSEN, una dintre cele mai mari case de licitatii din Danemarca, cu un numar de 400 de porumbei. O parte dintre porumbei au participat cu succes in cea mai renumita cursa One loft din Scandinavia, dapirace.com, cu rezultate excelente. Toti porumbeii provin din imperecherea Super Porumbeilor din volierele Team Florea Sorin, fii, fiice, nepoti si nepoate din elita internationala de campioni si chiar campioni internationali. Referintele porumbeilor Team Florea Sorin precum si achizitiile le puteti urmari dand click aici.

sorin Florea

Asa cum multi crescatori de mare valoare stiu, Dl. Florea a investit enorm in porumbeii sai in ultimii ani, acestia fiind porumbei de mare clasa proveniti de la cei mai renumiti crescatori internationali, ca
Marcel Aelbrecht, Albert Derwa, Bart Geerinckx, Benny Steveninck, De Rauw-Sablon, Dirk Van Dyck, Erik Limbourg, Gaby Vandenabeele, Gaston Van De Wouwer, Gerard Koopman, Gino Clicque, Günter Prange, Eijerkamp, Herman Beverdam, Hugo Batenburg, Jan Hooymans, Leo Heremans, Louis Van Loon etc. etc. etc.

florea sorin

 

sorin4

sorin5

sorin2

frei1

Motivul pentru care Dl Florea a decis sa vanda un numar atat de mare de porumbei este relocarea volierelor intr-un timp foarte scurt, timp insuficient pentru migrarea in siguranta a acestor porumbei. Partea buna a acestui fapt este ca prin aceasta licitatie, toti prietenii sportului columbofil au posibilitatea sa achizitioneze porumbei de top!

In continuare aveti linkurile catre cele 4 parti ale licitatie porumbeilor Team Florea Sorin:

  1. Partea I 

  2. Partea aIIa

  3. Partea aIIIa

  4. Partea aIVa