Binecunoscutul crescator Danut Bacalu membru al echipei Team Family Bacalu a performat excelent in cursele One Loft, studiindu-si punctele forte dar si pe cele mai slabe inca din 2012. Dupa o munca sustinuta de peste 2 ani de zile la acest proiect, de curand a lansat Europa Master Pigeons One Loft Race.

Analizand temeinic alte curse One Loft pentru a identifica problemele ce pot aparea
Team Family Bacalu participa cu succes in cursele Onel Loft inca din anul 2012. Ca participant a reusit sa observe toate aspectele necesare pentru ca competitia sa se desfasoare in conditii optime din toate punctele de vedere. A reusit sa vada care sunt potentialele porbleme ce pot aparea in viitor si cum sa le depaseasca. Toate aceste informatii i-au permis domnului Danut Bacalu sa demareze o cursa One Loft fara ca sa se teama de problemle ce pot aparea. O cursa cu si pentru crescatori care nu se tem sa concureze cu cei mai buni si cei care cred in porumbeii lor. Europa Master Pigeons One Loft Race este o cursa in care toate problemele ce pot aparea au o rezolvare, atat din punct de vedere al organizarii cat si din punctul de vedere al participantilor,  totul pentru o experienta de calitate.

Mr Danut Bacalu: un crescator valoros care a castigat numeroase premii in ultimii ani, precum premiul Race Car din cursa Derby Arona

Conditii de cursa si o locatie excelenta in Romania
Europa Master Pigeons One Loft Race se va desfasura in perioada iulie, august si septembrie, deoarece este perioada cea mai buna pentru curse columbofile pe teritoriul Romaniei si garanteaza cea mai onesta cursa. Toti porumbeii vor fi antrenati zilnic, daca vremea va permite, iar rezultatele sau premiile vor fi afisate imediat, online, pe siteul Benzing Live, dupa ce fiecare porumbel ajunge, in asa fel incat fiecare creescator isi poate monitoriza cat mai bine performantele porumbelului. Ca fiecare porumbel sa aiba sanse egale, organizatorii vor filtra  porumbeii (darken the birds), incat ei sa fie, mai mult sau mai putin, aceeasi forma fizica pentru cursa finala. Ei vor zbura din sud catre nord, de multe ori cu vant din fata. Temperaturile vor fi in jur de 25 grade celsius, cu o clima uscata cu putine ploi zilnice sau de lunga durata. Volierele sunt situate in satul Baia, pe valea raului Moldova, intre raul Moldova si autostrada care face legatura dintre sudul si nordul Romaniei. Deci doua puncte importante de reper pentru porumbei  in conditii meteo favorabile.

Mareste pentru a vedea locatia satului Baia si a volierelor

 

De ce este Europa Master Pigeons One Loft Race atat de unica?
Inafara de conditile de cursa si locatia excelenta, Europa Master Pigeons One Loft Race are mai multe caracteristici care o fac unica:

– un sponsor de incredere. IBS Builders Group SRL, compania numarul 1 din Romania in constructia caselor de lux.

– 80% costurile de participare vor merge catre premiile in bani

– 20 de camere de supravecghere, care vor asigura securitatea porumbeilor

– un cod secret pentru fiecare porumbel stiut doar de catre crescatorul care a inregistrat in cursa acel porumbel

– un personal profesionist pentru carantina, care consta in tehnicieni veterinary, un doctor veterinar si un biolog

– o perioada de o saptamana de carantina pentru fiecare crescator, prevenind astfel raspandirea bolilor

Cum pot participa si cat costa?
Porumbeii pot ajunge la voliere incepand cu data de 3 Martie 2018 pana pe 30 Aprilie 2018. Taxa de participare este de 150 euro per porumbel, dar daca trimiteti 5, al 6-lea porumbel va fi inscris gratuit. Premiul in bani este garantat de numarul mare de porumbei ce au fost deja inscrisi in cursa de anul acesta. Da doresti sa participi, te rugam sa trimiti adresa ta si data la care vrei sa trimiti porumbeii la adresa de email europamasterpigeons@yahoo.com sau la tel +40 747 332 163, in asa fel incat organizatorii sa vina sa preia porumbeii personal. Este de preferat sa tineti porumbeii in carantina in volierele dumneavoastra si cand vor veni sa preia porumbeii, doar 5 euro per porumbel, acestia vor fi tinuti separati de cilalti porumbei, lucru care limiteaza sansele imbolnavire. Penru mai multe informatii vizitati siteul Europa Master Pigeons One Loft Race.