Descendentii faimosului reproducator Kaasboer (Gaston Van de Wouwer) par sa faca legea anul acesta in Million Dollar Race din Africa de Sud. In decembrie porumbeii Florea Sorin au castigat al2lea Hot Spot Car Race al columbodromului (vezi mai mult aici), iar acum crescatorul belgian Marc De Cock a castigat al4lea Hot Spot Car Race, cu un porumbel tanar, a carui mama a vandut-o la licitatia PIPA de acum doua saptamani.

de_cock_marc

Belgia a castigat multumita lui Marc De Cock

Ieri dimineata, 8 ianuarie, la ora 6 dimineata, ora Africi de Sud, toti porumbeii au fost eliberati pe o vreme buna, pentru cursa de 309 kilometri. Pe parcurs ce se desfasura cursa, vremea s-a inrautatit iar porumbeii au avut de infruntat un vand moderat din fata si o temperatura de 16 grade celsius. La final, cel care a iesit invingator a fost porumbelul lui Marc De Cock, Kugelblitz (BE16-4252931), care a castigat cursa si un automobil, invingand crescatorii din Kuweit (locul 2) si Germania (locul 3).

Mama castigatorului a fost vanduta recent la o licitatie PIPA

Tatal lui Kugelblitz este  BE08-4221904 De Limoges, care a castigat doua locuri 1 si un loc doi, locul 15 la Zonal Brive 1,581 b. si un loc  18 Provincial Tulle 1,605 b., in cariera sa. Mama este o porumbita originala Gaston Van de Wouwer, care este din partea tatalui, o nepoata a lui Gaston a binecunoscutuli  reproducator de talie mondiala, Kaasboer. Bunicul din partea mamei este Uwe Berg ,porumbel Olympiad (Germania). Marc De Cock a vandut-o pe mama lui Kugelblitz la o licitatie PIPA Collector’s Edition, acum doua saptamani. Vezi pedigree-ul acestui porumbel aici.

be09-6111615

Tatal locului 4 la Hot Spot Car Race 2017 South African Million Dollar Pigeon Race

be08-4221904

Mama locului 4 la Hot Spot Car Race 2017 South African Million Dollar Pigeon Race, vanduta la o licitatie PIPA acum doua saptamani

Urmasii lui Kaasboer au cucerit Million Dollar Race de anul acesta

Victoria lui Marc De Cock ne dovedeste faptul ca urmasii lui Kaasboer castiga cam totul, la cea de a 21-una editie Million Dollar Pigeon Race. In urma cu doar trei saptamani, Team Florea Sorin a castigat locul 2 la Hot Spot Car Race de la Million Dollar Race (vezi mai mult) , tot cu un descendent al lui Kaasboer.