Xing Wei, cunoscut ca si Kaier, este un reputat crescator. In aceste zile el contacteaza toti crescatorii pentru a adauga in noul sau muzeu, cat mai multe lucruri legate de sportul columbofil.


Kaier ne arata calea

Kaier este in egala masura un colectionar de porumbei dar si un crescator, care s-a implicat si in alte multe proiecte. Ca si presedinte al Kaier Charity One Loft Race, el a investit, spre exemplu, in infrastructura invatamantului chinezesc. Trei dintre aceste scoli au fost construite in zona rurala a Chinei.

Muzeul
Acum ceva timp a pus bazele unui muzeu non-profit in China. Oricine organizeaza un eveniment din sportul columbofil este binevenit sa foloseasca, gratis, sala lui de conferinte si chiar hotelul. Bineinteles ca se subintelege ca porumbeii ocupa un loc special in acest proiect. Acesta este motivul pentru care Kaier este in cautarea oricarui obiect sau lucru care are legatura cu sportul columbofil, indiferent de vechimea acestuia. Toate obiectele sunt binevenite:

  • Fotografii pe hartie, scrisori trimise intre crescatori, carti, reviste, certificate, diplome, etc
  • Obiecte din si de pe langa volierele porumbeilor: vase de apa, fluiere, tavi de hranire, dispozitive de cronometrare, vase de reproducere, maturi, raclete si alte unelte de curtare, etc
  • Lucruri personale sau personalizate: haine vechi, palarii, salopete, ceasuri, ochelari, pensete, etc
  • Obiecte si mobila veche: mese, scaune, trofee, table de scris, etc
  • Poze (de mare rezolutie) care pot dezvlaui victoriile acestui sport si care pot fi afisate in muzeu in format de poster.

Daca este posibil, Kaier va include atat numele cat si povestea voastra sub aceste lucruri pe care doriti sa le donati. Trebuie sa mentionam ca Kaier va suporta toate costurile, spre exemplu transportul. Toate obiectele donate vor fi foarte bine protejate si ingrijite. Asteptam informatiile Dvs: nikolaas@pipa.be.