Pioneer International Racing Pigeon din Beijing a devenit o cursa foarte apreciata nu numai în China, ci și la nivel internațional. In fiecare an, sezonul de curse din China atinge apogeul cu aceasta cursa.

In cele patru saptamani, numerosi crescatori recunoscuti concureaza pentru cel mai prestigios titlu din China, atat din ​​interiorul cat si din exteriorul Pioneer International Racing Pigeon. Pe data de 2 noiembrie, un numar de 3.562 de porumbei de la 167 de crescatori diferiți au fost prezenti la cea de-a doua cursa, care urma să se desfasoare a doua zi la Heze (500 km), in provincia Shandong. Porumbeii au fost eliberati la ora 7:36, pregatiti sa zboare toata ziua cu vant puternic din fata. Aproximativ sapte ore mai târziu, un porumbel “a căzut” brusc din cer, iar numele lui Guo Weicheng a aparut pe ecran (1,192 m / min.).

Guo Weicheng a fost intotdeauna un client de incredere al PIPA și este probabil cel mai mare colectionar de porumbei din intreaga lume. O alta serie de porumbei au sosit acasa cateva minute mai tarziu, atat în ​​jurul acoperișului cat si in jurul domeniului. Dar nici un alt porumbel nu s-ar apropia de detronarea lui Guo Weicheng, care de fapt mai avea incă cinci porumbei in Top 10 (locurile 9, 13, 15, 16 și 17). De fapt, a avut inca cinci porumbei in Top 20 (locurile 9, 13, 15, 16 și 17), depasind restul lotului.


Aceasta a fost  a doua victorie, deoarece Victor a castigat cu o zi înainte  in a treia cursa a clubului Baigeyuan din Beijing. Nu mai putin de 11 locuri din Top 20  au fost castigate de clienti  PIPA.

Cea de-a treia cursa are loc vineri, 10 noiembrie, si promite sa fie un eveniment la fel de interesant!