Team Florea Sorin, primii crescatori români care câștigă în South Africa Million Dollar Race locul 1 și mașină la un Hot Spot Car Race. Tot odată si singurii crescatori români care termină în primii 10 în cele mai importante finale de One Loft Race la nivel international : Derby Arona Tenerife, Algarve Golden Race și Danish Loft Race.

Cea mai recenta reusita a porumbeilor Team Florea Sorin este castigarea cursei Hot Spot Car Race Nr.2 de la South Africa Million Dollar Pigeon Race 2017 cand dupa o cursa solicitanta, cu puternic vant din fata, porumbelul Florea Sorin, RO16-0005397, a iesit invingator.

RO16-0005397 este un porumbel 75% Gaston Van de Wouwer & 25% Dirk Van Dyck. Mai jos puteti vedea pedigreeul acestuia.

ro16-0005397_ped-african-pearl

Organizatorii SAMDPR l-au felicitat atat personal cat si online pe Dl Florea Sorin pentru aceasta performanta, dar mai ales pentru performantele excelente pe care porumbeii Team Florea Sorin le-au avut in anul 2016. Mai jos puteti citi un paagraf din materialul postat pe site-ul oficial SAMDPR.

”  Porumbeii au fost eliberati la ora 5.30 AM la o distanta de 211 kilometri. Transportatorul nu a raportat nicio problema pe drum si porumbeii au fost eliberati potrivit orarului. Transportatorul a raportat vant puternic din fata, la locul de eliberare, cat si pe tot traseul catre punctul de sosire la voliere. Un numar de 3214 porumbei au fost eliberati. Primul porumbel a sosit la ora 08:36:57.65, dupa un zbor ce a durat 3 ore, 6 minute si 65 de secunde.

Felicitari Team Florea Sorin din Romania care a castigat Hot Spot Car Race 2, cu porumbelul African Pearl.

Si oaspetii nostrii s-au bucurat de aceste curse, alaturi de noi. Le-a facut placere sa petreaca ziua la voliere, nu doar ca sa vada cum se desfasoara lucrurile, ci si la un gratar, in timp ce asteptau sosirea ultimilor porumbei in cursa.  “

florea-sorin-race-car-samdpr-2017Asa cum era normal, cu modestia care il caracterizeaza si mai ales caracterizeaza oamenii puternici si invingatori, dl Florea Sorin mentioneaza ca toate aceste reusite de excetie nu erau posibile fara implicarea totala a membrilor echipei Team Florea Sorin, dar mai ales datorita cunoasterii si daruirii dlui. Florea Ion, Nea’ Mazare dupa cum il stie intreaga suflare columbofila nationala si internationala.