Astazi, 13 martie 2018, incepe super licitatia exclusivista Collector’s items – Special Edition pe pipa.be pentru o perioada de 12 zile.

In Special Edition – Collector’s Items se vor vinde porumbei extrem de performanti, porumbei de top, oferiti de catre crescatorul chinez Yanik, stabilit in Franta. De-a lungul anilor a format o formidabila colectie de porumbei de top, precum frate si sora din Porsche 911 si Boxter (PIPA Elite Center), porumbei ce au castigat locurile 5 si 8 Nat. Ace Pigeon KBDB. Yanik i-a obtinut pe cei doi chiar inante ca PEC sa liciteze ultimul frate / sora din Posche 911 in propria lor licitatie. Acest frate, precum si sora din Porsche 911 au referinte extraordinare in Franta. 

 

Se vor licita deasemnea si porumbei tineri din legndarul Golden Prince detinut de Gino Clicque, 1st Nat. Ace Pigeon KBDB, care s-a vandut intr-o licitatie anterioara, vezi aici mai multe informatii, cu suma de 360000€. Deasemenea se va licita si 1st Nat. Tulle Mexence detinut de Baert-Debusschere si un porumbel tanar provenit din Bvlhari x Sita detinut de Verkerk, doi detinatori ai titlului 1st National Ace Pigeon.  Pe scurt, un grup exclusivist de super porumbei!